Обемни букви


Final Tiles Gallery id=5 does not exist
Типични приложения:

обемни буквиОбемни букви, монтирани на входове на търговски обекти
Идеална реклама за магазини за дрехи, детски стоки, мебели, фризьорски салони и други. Поставена на входа, светещата реклама се забелязва от всички клиенти и привлича вниманието им.
Обемни букви за заведения
Външна реклама на аптеки
Обемни букви за магазини в молове
Фирмени обемни лога със светодиодно осветление


Обемни букви от плексиглас са едни от най-масово разпространените букви, които се изработват. Предпочитат се от клиентите, заради добрия им външен вид и много изгодната цена. Препоръчително е да се изработват не по-големи от 80 см обемни букви, а е задължително при височина под 50 см. Предимно от плексиглас се изработват обемни букви с по-малки размери, защото материалът позволява да се оформят по-фини детайли. Подходящи са за търговски обекти, салони за красота, фитнес и тренировъчни центрове, офис сгради, аптеки, като част от интериора или за добре изглеждаща външна реклама.
Основни предимства на обемните букви от плексиглас:

1. Обемните букви са като излети

Светещите обемни букви, изработени изцяло от плексиглас, обикновено са с височина до 50 см. Те са предназначени да се гледат от близки разстояния, заради което трябва да са прецизно изработени и в най-малките детайли. Изпълнените от рекламна агенция Медия Дизайн обемни букви от плексиглас са с перфектен външен вид. Материалът позволява дори най-дребните елементи да са с фина сглобка, без да личат местата на слепване. Буквите изглеждат като излети.

2. Светят силно и икономично

Заради малките си размери, обемните букви от плексиглас се осветяват със светодиоди. LED осветлението е съвременният връх в технологиите – напълно безопасно и супер икономично. Буквите от плексиглас светят с висока яркост и привличат вниманието на клиентите. Те нямат нужда от никаква поддръжка, тъй като диодите светят за много дълго време безаварийно. В случая LED светодиодите са единственият начин за осветяване, който се препоръчва и за много големи обемни букви. При тях икономията на ток е осезателна – изразходват до 10 пъти по-малко количество електроенергия.

3. Трайна система за обемни букви

Като по-евтин вариант на обемните букви от неръждавейка, буквите от плексиглас се предпочитат от много клиенти. Те също са издръжливи при външни условия и за тях рекламната агенция дава пълна гаранция до 3 години. Обемните букви от плексиглас са много ефектна и добре изглеждаща външна реклама на изгодна цена. Често за предпазването на плексигласа от драскане и изсветляване, буквите се облепят със специално фолио на 3M. Рекламна агенция Медия Дизайн е официален дистрибутор на лидера 3M в материалите за реклама. За изработката на всички видове обемни букви се използват материали с доказано качество и свойства.

4. Виждат се идеално отблизо

Благодарение на детайлната изработка обемните букви от плексиглас се виждат идеално от близки разстояния. Богатото разнообразие от цветове на плексигласа прави възможно съчетанието на рекламните букви с интериора или фирмените цветове. Много офиси, магазини в молове или заведения избират реклама с обемни букви от плексиглас, които могат да се изработят и в по-сложни форми. Много голямо тяхно предимство е, че привличат погледите не само заради яркото им светене, а защото изглеждат отлично.