Лого дизайн


Лого дизайн

По логото ще ги познаете!
Истина е! Логото е лицето на компанията. То отразява същността на фирмата и е изразител на посланието й към клиента. Логото на фирмата е „иглата“, по която Ви разпознават и разграничават от масата компании, конкуриращи се на пазара. Затова е добре да се доверите на професионални дизайнери, които имат необходимия опит в дизайна на лога и могат да пресъздадат идентичността на компанията по начин, който да я представи в подходящата светлина. Разбира се, лого дизайнът върви ръка за ръка с креативното мислене. Изисква се време за неговото създаване, така че реално да се превърне в огледало на фирмата.

Често се случва известна или не толкова компания да реши да направи редизайн на логото си или пък тотално да смени дизайна му с нов. В момента, в който потребителите видят новото лого, те не го асоциират със съответната фирма. А когато се информират и разберат за промяната, възниква вълна от коментари – упреци или похвални думи. Защо се получава това? Именно поради причината, че компанията си е изградила определен образ чрез своето лого. Виждаш го и в съзнанието ти изниква фирмата. Показателно за влиянието на логата на фирмите върху начина на възприемане на клиентите.

Дизайнерите на рекламна агенция Вескони се стремят към създаване на точно такива лога, които да се запомнят и да предават фирменото послание точно и разбираемо. Те реализират проекти за лого на компании от различните браншове. При изработката на дизайна всеки детайл е от значение за правилното възприемане на логото – дейност на фирмата, общност от потребители и подобни.  Фокусирани сме върху оригиналното и ясно представяне на фирмата, така че логото да носи желания успех