Брандиране на транспортни средства


  • Брандиране на фирмен автомобил
  • Цялостно облепяне на автомобил с рекламна графика

Брандиране на автомобили с рекламна графика – успех за бизнеса

Брандирането на фирмените автомобили е много популярно сред компаниите. Рекламните надписи и графики от фолио преобразяват вида на така еднаквите, обикновено в бял цвят, автомобили. Те са начин всяка компания да стане разпознаваема за потребителите. Благодарение на ежедневната безплатна реклама, която правят фирмените автомобили, компаниите спестяват средства – няма наеми или други разходи. При брандирането на автомобили задължителни елементи са логото на фирмата и контактна информация като e-mail, адрес или телефони. Дизайнът на рекламната графика за автомобилите трябва да бъде атрактивен, за да грабне вниманието на преминаващите за краткото време, в което те виждат рекламата.

В съвременната засилена конкуренция между фирмите, иновациите в автомобилните реклами са добър подход за привличане на нови клиенти. Добрата реклама е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на съответната компания. Затова брандирането на автомобилите е незаменима част от стратегията на фирмите за налагане на собствената търговска марка.

Брандиране на фирмени автомобили с най-доброто фолио на пазара

Рекламна агенция Вескони има опит в брандирането на автомобили със самозалепващо фолио. Разполага с широк асортимент от цветове и текстури на фолио за облепяне на коли. За всички проекти се използва 3M фолио, специализирано за натоварени външни условия. За по-дълъг живот на надписите от фолио и графиките в много от случаите се поставя ламинат.

Правилното поставяне на автомобилните графики гарантира трайност на брандираните с фолио коли. За тази цел рекламна агенция Медия Дизайн разполага със професионалисти с опит, които изпипват детайлите до перфектност. Дори и сложните 3D елементи по автомобилите се облепят идеално със самозалепващото фолио на 3M. За тях монтажистите използват и пистолет с топъл въздух, така че да не останат мехурчета и фирмените коли да са с идеален външен вид. Даваме гаранция на всички брандирани автомобили.